АКТУЕЛНОЗВОРНИКСРПСКА И СРБИЈА

У петак забрана саораћаја у градској зони Зворника, магистралном путу – измјештање возила у појединим улицама

17.04.2024. Затварање улица бициклистичка трка

 

Дана 19.04.2024. године одржаће се 18. Међународна бициклистичка трка Београд – Бања Лука на подручју града Зворника приликом које ће доћи до повремене и привремене обуставе саобраћаја у периоду од 10:00 до 15:00 часова у улицама Светог Саве, односно дио главне улице од Полицијске управе Зворник до моста Краља Александра I Карађорђевића, те дио споредне улице ка стадиону (поред зграде Змајевац), Патријарха Павла, дио улице од Централног спомен обиљежја ка Рекреативно-спортском центру, те дио улице од моста Краља Александра I Карађорђевића до раскрснице са семафорима, Српских јунака, дио улице непосредно изнад Централног спомен обиљежја, приобални пут у зони града и насеља Каракај.

viber slika 2024 04 16 13 58 12 287 1

Припадници Полицијске управе Зворник ће привремено регулисати, обезбјеђивати и организовати саобраћај током трајања трке. Полицијска управа Зворник може у складу са потребама и динамиком трке продужити затварање улице, а иста ће дан раније у поподневним часовима уклањати возила како би се обезбиједила паркинг мјеста за организаторе и спортске екипе у сљедећим улицама:

  • Улица Светог Саве, дио према Рекреативно-спортском центру,
  • Улица Светог Саве, дио споредне улице ка стадиону (поред зграде Змајевац),
  • Улица Српских јунака, дио улице непосредно изнад Централног спомен обиљежја.

Овим путем апелујемо на грађане да благовремено уклоне своја возила са поменутих градских површина, а иста могу паркирати на стадиону малих спортова „Српски Соко“ који ће бити привремено отворен за потребе паркирања од четвртка, 18. априла у 15.00 часова до 15.00 часова у петак, 19. априла 2024. године.

(Извор: Град Зворник)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *