АКТУЕЛНОЗВОРНИК

Регионални одбор ДЕМОС-а Бирач именовао Славка Стојановића за повјереника странке у Братунцу – Разматрана тренутна политичка ситуација и активности за локалне изборе

images 2

 

На састанку Регионалног одбора ДЕМОС-а Бирач за повјереника странке у Братунцу именован је Славко Стојановић, а разматране су и активности за наредни период везане за предстојеће Локалне изборе који ће бити одржани у октобру.

На састанку су предсједници општинских одбора изнијели планове за наредни период око формирања листа за наредне изборе, а разматрана је и тренутна политичка ситуација у Републици Српској. У свим одборима у наредних неколико дана биће формирани изборни штабови, док ће се у Братунцу у што краћем временском року организовати изборна скупштина и формирати општински одбор. У наредном периоду ДЕМОС у регији Бирач жели додатно да омасови своје чланство у свим општинама, те остане један од кључних регионалних политичких фактора.

У Зворнику је одржана и сједница Предсједништва ГО ДЕМОС-а на којој је усвојен план активности у наредном периоду, а колегиј предсједништва је задужен да направи план и обиђе све мјесне одборе у Зворнику како би се што квалитетније формирала одборничка листа за наредне изборе и оформио изборни штаб.

(Промо текст)