Сутра без струје око 6.500 купаца у Зворнику и приградским насељима – радови и у Власеници и Шековићима

Сутра без струје око 6.500 купаца у Зворнику и приградским насељима – радови и у Власеници и Шековићима

 

У њедељу 15. маја 2022. године, радници „Електро-Бијељине“ изводиће радове на годишњем планском ремонту ТС 35/10 кВ „Зворник“, саопштено је из овог предузећа.

 – У времену од 9 до 17 часова, електричну енергију неће имати око 6.500 купаца у Зворнику и неколико приградских насеља. Поменути радови су дио редовних активности, чиме се стварају адекватни услови за квалитетну дистрибуцију електричне енергије. Због тога молимо купце да уваже планирани застој, јер нам је у обостраном интересу да имамо поуздан систем и континуитет у испоруци електричне енергије, како у Подрињу, тако и на целокупном подручју које покривамо својом мрежом – наводи се у саопштењу.

Ђак спорт – Зворник!

Радови у Власеници и Шековићима

Како су навели из „Електро-Бијељине“, сутра ће се од 09 до 18 часова изводити радови у општинама Власеница и Шековићи, односно на далеководима „Пискавица“, „Шековићи и „Власеница“ те ће у наведеном трмину без струје бити Шахмановићи, Топлик, Градина, Баћино брдо, Бегићи, Друм, Пискавице, Алихођићи, Рашића гај, Цикоте, Дољани, Залуковик, Поцрквина и Симићи (Власеница), те Карађорђева улица, Јаковице, Плазаце, Стрмица, Врло, дио Тишче, Тупанари, Шупљака и Лијешћа (Шековићи).

Ваш Схоотер – Зворник!

(ИнфоБирач)