Начелник општине Милићи организовао пријем за Анђелу Мишић

Начелник општине Милићи организовао пријем за Анђелу Мишић

 

Начелник општине Милићи Марко Савић, заједно са руководством општинске управе, организовао је пријем за талентовану гитаристкињу Анђелу Мишић из Милића. Анђела је 3. разред Средње музичке школе „Живорад Грбић“ у Ваљеву и досад је остварила запажене резултате у свирању класичне гитаре на многим фестивалима, како европским, тако и по Босни и Херцеговини и Републици Србији.

 – Драго ми је што се Анђела одазвала нашем позиву и дошла заједно са својом породицом. У претходном периоду остварила је заиста запажене и значајне резултате, како на фестивалу у Бугарској, тако и на фестивалима у Сарајеву, Бањој Луци и у Србији. Такође, одао бих признање и њеној комплетној породици, која ју је подржала у процесу стварања као умјетника, кроз њено школовање и што су имали слуха и стрпљења да је испрате у свему томе. Оно што је важно и афирмативно је да ће Анђела својим примјером мотивисати неке друге младе људе из разних области да могу направити такве резултате, да промовишу првенствено себе, као и општину Милиће, на некој европској и свјетској мапи. Могу слободно рећи да је сав њен труд и посао који је урадила до сад доста афирмисао и наше мјесто, да кажем да је она наш амбасадор у свијету, јер је доста људи из те бранше чуло за Милиће на основу Анђелиног имена. На данашњем пријему фокус је био на гесту пажње и резултатима које је Анђела постигла, уз симболичан поклон од општинске управе Милићи – рекао је начелник општине Марко Савић у свом обраћању медијима.

Драги наши, код нас можете изнајмити аутобусе за ванлинијски превоз капацитета од 19 до 57 мјеста…Путујте удобно и сигурно на све дестинације…Ваше је само да кажете вријеме поласка и дестинацију, све остало је наша брига…Ваш ЕП оил!

Драган Мишић, Анђелин отац, захвалио се начелнику општине што је препознао њен труд и рад који је уложила у све ово до сад, на израженој жељи да покажу један вид пажње и захвалности за све успјехе које је до сад постигла. Такође, захвалио се и директору СШЦ „Милутин Миланковић“ у Милићима за организацију концерта, новинарима и многим пријатељима који су им подршка у свему томе.

Анђела Мишић такође се захвалила начелнику општине на гесту пажње, издвојеном времену и што су препознали њен рад и труд у нашој општини. 

– На посљедњем такмичењу у Бугарској, захваљујући гласовима публике, за освојено прво мјесто добила сам гитару, која треба да стигне крајем мјесеца. Нисам могла да вјерујем да су Милићи заправо толико јаки и да подржавају мој рад, много ми значи сва та подршка – рекла је Анђела.

Овом приликом Анђела је позвала све заинтересоване да испрате њен први онлајн концерт, који ће се моћи пратити преко Јутјуб канала, 25. јануара 2022.године.

Ђак спорт – Зворник!

(Извор: опстинамилици.орг)

Оставите одговор

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.