Новак поново у имиграционом притвору – суђење заказано за вечерас

Новак поново у имиграционом притвору – суђење заказано за вечерас

 

Новак Ђоковић је поново враћен у имиграциони притвор у Мелбурну гдје ће провести вече прије доношења коначне одлуке о депортацији или дозволи да заигра на Аустралијан опену и дође у прилику да освоју своју рекордну 21. грен слем титулу. Ђоковићеви адвокати тражили су да нову одлуку донесе трочлано судско вијеће, што би значило да би одлука била правоснажна, али држава то није прихватила, па ће одлуку о томе донијети судија Дејвид О’ Калахан.

Одлука ће бити донесена вечерас у 9.30 по локалном времену, односно у 23.30 по нашем времену. Према ријечима свједока с лица мјеста, који је разговарао са извјештачем Ројтерса, Ђоковић је око 15.30 часова по локланом времену стигао аутомобилом у поѕемну гаражу хотела Парк, у исти имиграциони притворски хотел у којем је био прошле недјеље.

ПРЕПОЛОВИЛИ СМО ЦИЈЕНЕ 10. – 16.01. СВЕ У ПОЛА ЦИЈЕНЕ посјетите нас или наручите онлине Акција се односи искључиво на пословне јединице у Бијељини и Зворнику.

Надал: Ђоковић један од најбољих –  АО ипак важнији од једног играча

Шпански тенисер Рафаел Надал огласио се поводом ситуације у којој се налази први рекет свијета Новак Ђоковић.
 – Новак Ђоковић је један од најбољих играча у историји спорта, без икакве сумње. Ипак, Аустралијан опен је важнији од једног играча, био тај играч Ђоковић, Федерер или Надал. Мислим да ће овогодишњи Аустралијан опен бити добар са или без Новака – изјавио је Надал.
 
 
(Агенције)

Оставите одговор

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.