Пјешак тешко повријеђен у саобраћајној незгоди у Шековићима

Пјешак тешко повријеђен у саобраћајној незгоди у Шековићима

На регионалном путу Шековићи – Цапарде, у Шековићима, 20.12.2021. године догодила се саобраћајна незгода у којој је једно лице задобиле тешке тјелесне повреде.

Наиме, Полицијској станици Шековићи је наведеног дана око 17,11 часова пријављено да је на наведеном регионалном путу у Шековићима пронађено лице С.С. из Шековића са видним повредама главе и лијеве ноге како лежи поред коловоза у свјесном стању. Полицијски службеници ПС Шековићи су одмах поступили по наводима пријаве, те изашли на лице мјеста, утврдили да се на истом догодила саобраћајна незгода, те извршили увиђај саобраћајне незгоде.

Схоотер Зворник – снижење❄🥰❄ -20% 🥰❄🥰

Даљим оперативним радом, полицијски службеници су дошли до сазнања да је у наведеној саобраћајној незгоди учествовало путничко моторно возило марке „мерцедес“, којим је управљало лице В.Л. из Шековића. Лицу иницијала С.С. из Шековића, које је у наведеној незгоди учествовало као пјешак, је указана љекарска помоћ у Дому здравља у Шековићима, а затим је упућено у Јавну здравствену установу Болница Зворник, гдје су му од стране дежурног доктора констатоване тешке тјелесне повреде.

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, Подручна канцеларија Власеница који је наложио да се достави Извјештај о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање јавног саобраћаја“.

(infobirac.net)