Učestali prekidi struje u Drinjači – posljednji put bez struje bili skoro 12 časova

ZVORNIK

Učestali prekidi struje u Drinjači – posljednji put bez struje bili skoro 12 časova

 

Mještani Drinjače u posljednjih nekoliko mjeseci imaju učestale prekide u snabdijevanju strujom. O ovom problemu nas je obavijestio Milan Mašić, koji kaže da se prilikom svake manje kiše desi da nemaju struje, što nam je potvrdilo još nekoliko mještana koje smo kontaktirali. 

Kako kažu, ovaj problem je i ranije bio evidentan. 

 – Godinama imamo problem sa snabdijevanjem strujom, ali u posljednjih nekoliko mjeseci čim je neka manja kiša mi ostanemo bez električne energije. O nevremenu i snijegu da ne pričamo. U subotu je nestalo struje oko 22 časa, a došla je tek u nedjelju u 10 sati ujutro. I ranije smo nadležnima ukazivali na ovaj problem, ali niko ne želi da ga riješi – kaže Mašić.

Odgovor smo potražili i u preduzeću ElektroBijeljina, odakle su nam saopštili da se radilo o kvaru na trafostanici Kamenica.

 –  Ekipe su odmah izašle na teren i u otežanim uslovima za rad pokušavali da otklone kvar. U jutarnjim časovima je normalizovana isporuka električne energije kupcima – saopštili su iz ovog preduzeća.

Mještani Drinjače se nadaju da ubuduće neće biti ovakvih iskakanja sa mreže te da će iz ElektroBijeljine na vrijeme reagovati i održavati postojeći sistem.

Oni su izrazili očekivanje da se neće ponoviti situacija kada su zbog neodgovornosi u preduzeću ElektroBijeljina i kašnjenja u nabavci baterije, čije je cijena oko 5.000 KM, kako su tada naveli iz GU Zvornik, za godinu dana mještani užeg gradskog područja Zvornika više od deset puta imali višečasovne prekide u snabdijevanju strujom.

Dragu putnici, Euro Petrol Oil će na liniji Bijeljina-Budva u septembru saobraćati neparnim datumima iz Bijeljine a parinim datumima iz Budve. Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na brojeve telefona:
☎️ 065/141-380
☎️065/141-381
☎️065/141-382
Vaš Euro Petrol Oil.

(infobirac.net)