СРЕБРЕНИЦА

Srebrenica: Vozaču oduzeto neregistrovano vozilo, kod suvozača pronađena opojna droga

Srebrenica: Vozaču oduzeto neregistrovano vozilo, kod suvozača pronađena opojna droga

srebre

 

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica su prilikom redovne kontrole oduzeli neregistrovano putničko motorno vozilo „golf“ kojim je upravljao lice E.S. iz Srebrenice, a kod suvozača pronašli opojnu drogu, saopšteno je iz PU Zvornik.

zo zi 1

 – Lice E.S. iz Srebrenice je upravljalo vozilom kojem je istekla registracija, a u Registru novčanih kazni zbog počinjenih prekršaja ima dug od 1.260 КM. Sa licem u vozilu se nalazilo lice К.A. iz Srebrenici, koji je u Policijskoj stanici Srebrenica dobrovoljno predalo biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, upakovanu praškastu bijelu materiju, kao i određenu količinu lijekova za koje nije posjedovalo odgovarajući ljekarski recept. Licu E.S. je zbog počinjenog prekršaja oduzeto navedeno putničko vozilo zbog bojazni da će isti ponoviti prekršaj – saopšteno je iz PU Zvornik.

239632358 2944993615722760 6201074705114199762 n 1
Vaš Shooter!

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio da se nakon potpunog dokumentovanja navedenog događaja dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

(infobirac.net)