Restoran „Bridge“ – novo mjesto uz obalu Drine za ugodan boravak u Zvorniku

ZVORNIK

Restoran „Bridge“ – novo mjesto uz obalu Drine za ugodan boravak u Zvorniku

 

U blizini graničnog prelaza u Karakaju, kod Zvornika, uz samu obalu Drine otvoren je novi restoran „Bridge“, koji svojim posjetiocima nudi kvalitetnu uslugu uz veliki izbor jela i pića.

Restoran je zapravo novi objekat koji posluje u sklopu svadbenog salona „Drina“ i hotela „Novak“, a gostima nudi različite vrste jela, među njima i tradicionalne recepte koji se spremaju na moderan način. Veliki izbor pića zadovoljiće sve klijente, a pogotovu vinska karta na kojoj je široka paleta „pića bogova i ljudi“.

Objekat se nalazi uz samu rijeku Drinu i pruža prelijep panoramski pogled na obje obale, a činjenica da se nalazi u blizini magistralnog puta, na veoma prometnoj ruti Beograd-Sarajevo, „Bridge“ čini magnetom za sve prolaznike da baš to bude mjesto gdje će se odmoriti uz kafu ili ručak i istinski uživati u svakom trenutku provedenom u našem restoranu.

Pored unutrašnjeg dijela sa preko 80 mjesta, objekat raspolaže i sa velikom terasom oko restorana sa 100 mjesta.

Da je „Bridge“ objekat na pravom mjestu i za prave ljubitelje odmora, ali i hedoniste, govori i činjenica da se pored njega nalazi i otvoreni bazen kapaciteta 110 kupača te terasom površine 1.000 kvadrata što će ljetnju ponudu ovog ugostiteljskog objekta tokom vrelih mjeseci podići na još viši nivo.

Restoran „Bridge“ – mjesto gdje ćete provoditi ugodne trenutke i uvijek mu se vraćati!

(Promo tekst)