АКТУЕЛНООСМАЦИ

Ученици ОШ ,,Алекса Шантић“ у посјети начелнику општине Осмаци

IMG d33966b3305994ce51d49189f136a8c8 V

 

Начелник општине Осмаци, господин Радан Сарић исказао је је задовољство што је имао прилику угостити ученике основне школе Алекса Шантић” Осмаци и са њима размијенити идеје и мишљења о раду и функционисању општине Осмаци. Ученици су исказали велику захвалност начелнику општине за досадашњу помоћ и подршку а посебно су изразили захвалност за реконструкцију подручне школе на Цапардама која сада сија у новом руху и олакшава рад како ученицима тако и наставницима.

Током разговора са господином Сарићем, вриједни ученици су постављали питања везана за даљу подршку општине школи као и многа друга питања везана за идеје и рад начелника општине. Ученици су током разговора искористили прилику да искажу захвалност начелнику за подршку и финансирање трошкова матурске вечери.

437529730 868682771947589 9185817048453053945 n
Vaš Shooter -Zvornik!

У наредном периоду општина Осмаци ће инвестирати у још један проблем са којим се школа сусреће већ неко вријеме, а то је библиотека која игра кључну улогу у образовном процесу и пружа ученицима простор за истраживање и рад. Начелник општине Осмаци је прихватио захтјев школе и у цјелости одобрио и пристао да уложи средства у реновирање библиотеке. Проблеми неуредног прилаза и влаге на зидовима ће бити ријешени кроз петнаестак дана, након чега ће ученици моћи да уче у бољем и квалитетнијем амбијенту.

– Највреднија и најбогатија инвестиција јесте школа,образовање и наши ученици, тако да ћу настојати и даље улагати и пружати подршку нашим подручним школама и нашим ђацима како би имали што боље услове за рад- изјавио је Сарић током разговора.

ИнфоБирач

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *