АКТУЕЛНОЗВОРНИКЦРНА ХРОНИКА

Ухапшен због крађе горива из комбајна – Полиција веома брзо ријешила кривично дјело ,,крађа“, у претресу пронађен и пиштољ

policija rs banjaluka 05 scaled 2

 

Полицијски службеници Полицијске станице Козлук су исти дан након пријаве расвијетлили кривично дјело „Крађа“ из члана 224. Кривичног законика Републике Српске.
             Наиме, Полицијској станици Козлук је 08.04.2024. године пријављено сумњиво кретање непознатог лица на приватном посједу на којем су се налазила хаварисана возила и пољопривредне машине. Поступајући по пријави, брзом реакцијом полицијских службеника на лицу мјеста је пронађено и идентификовано лице М.С. из Зворника, за које постоје основи сумње да је отуђило одређену количину нафте из радне машине – комбајна. Лице је истог дана лишено слободе.

viber image 2022 01 24 11 58 59 608 1536x864 2
Samouslužna autopraonica Korund – Milići!

Радећи на расвјетљавању наведеног кривичног дјела, полицијски службеници су 09.04.2024. године, по Наредби Основног суда Зворник, а под надзором поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, извршили претрес куће власништво лица М.С. и возила које исто користи, те том приликом пронашли и одузели предмете који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела, те ватрено оружје-пушку марке „Застава“ и 26 комада муниције.

Под надзором поступајућег тужиоца предузимају се мјере и радње на документовању кривичних дјела „Крађа“ и „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.   

ИнфоБирач

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *