АКТУЕЛНОЗВОРНИКСПОРТФУДБАЛ

Јуниори Дрине остварили пласман у четвртфинале Купа Републике Српске – Показали хуманост и играли за нашу суграђанку Јелу Марковић-Ристановић

IMG 1653b0ec090aa754004a6fbe8bf3ccee V

 

У осмини финала Купа Републике Српске за јуниоре, фудбалери Дрине су након бољег извођења једанаестераца савладали премијерлигаша Радник из Бијељине и остварили пролаз у четвртфинале. У веома занимљивом  мечу гости су имали два пута предност, али су домаћи стизали до изједначења, па је сусрет завршен резултатом 2:2, након чега је побједник ријешен пенал рулетом.

У 30. минуту Радник је дошао до предности преко Димитрића, а шест минута касније изједначио је Данијел Гајић. На полувријеме гости ипак одлазе са голом вишка, јер је у 43. минуту мрежу домаћих погодио Милановић. Коначних 2:2 поставио је Огњен Хајдуковић у 62. минуту. 

IMG 9bccf994bfbc3b8a0dc4f1d2a0b179fb V

У пенал  серији фудбалери Дрине су шутирали без грешке, а погађали су Пантић, Гајић, Хајдуковић, Башић и Мићић. Са друге стране непрецизан већ у првом покушају је био Милановић, па Зворничани заслужено пролазе међу осам најбољих у Купу Републике Српске.

Меч је имао и хуманитарни карактер, јер су прикупљана средства за лијечење нааше суграђанке Јеле Марковић-Ристановић. Млади фудбалери Дрине осим фудбалског умијећа показали су и своју људску страну, јер су на меч изашли са транспарентом на коме је писалоо ,,Јело уз тебе смо“.

ИнфоБирач

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *