АКТУЕЛНОЗВОРНИКРЕГИЈА БИРАЧ

„Болница Зворник“: Додијељена још једна специјализација из ортопедије са трауматологијом

1 2

 

Доктор Марко Недељковић данас је потписао уговор о специјализацији из ортопедије са трауматологијом, а на специјализацији из ове области се налазе још два доктора, саопштено је из ЈЗУ „Болница Зворник“.

Недељковић је звање доктора медицине стекао на Медицинском факултету у Новом Саду са просјечном оцјеном 9,02.

 – Руководство установе труди се да ослушкује потребе наших пацијента те је одлучило да додијели још једну специјализацију ортопедије са трауматологијом. Тренутно, Одјељење ортопедије има двојицу специјалиста ортопедије, др Горана Бјековића и др Дејана Мишића, и два специјализанта ортопедије, те очекујемо да ће у наредном периоду пацијентима бити омогућено брже и доступније пружање здравствене заштите – навели су из зворничке болнице.

Иван Поповић, директор ЈЗУ „Болница Зворник“, др Наташа Ивановић, замјеница директора – субспецијалиста ендокринологије и др Бранислав Перић – помоћник директора за медицинска питања – специјалиста хирургије, пожељели су младом Марку Недељковићу добродошлицу у тим специјализаната ове здравствене установе, уз жеље да заједно подигну ниво пружања услуга здравствене заштите у регији Бирач.

viber slika 2024 04 02 15 20 56 103

(Инфо Бирач)

ФОТО: ЈЗУ „Болница Зворник“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *