АКТУЕЛНОЗВОРНИКСПОРТФУДБАЛ

Фудбалска лопта у Зворнику се црвени – Мирко Милошевић поново изабран за предсједника Општинског фудбалског савеза

0 02 04 a29d98a3e42732fc8c8e254212a82d4c142b3745477bdd83c1cdd0c766ed9d29 full 1024x576 1

 

У Зворнику је одржана редовна Изборна скупштина Фудбалског савеза оштине Зворник, а на чело ове организације поново је изабран Мирко Милошевић који се на тој функцији налази више од 20 година. 

Оно што одмах упада у очи је назив савеза који је још увијек општински, иако Зворник има статус града готово девет година!!! Име није промијењено вјероватно због тога што треба да се мијења ЈИБ, ПИБ и ко зна шта још, а то је обиман посао и као да ће то нешто да промијени. И има истине, ништа се мијењати неће, јер кажу да нико други неће да се ,,бакће“ папирологијом у савезу.

Јавност наравно није обавијештена о овим изборима, јер што би то нас занимало. Скупи се двадесетак подобних који одговарају челним људима савеза и све се брзо договори. Нас то и не треба да занима…

Само ова Изборна скупштина није протекла баш глатко, иако је готово све прошло. Усвојен је статут савеза који није достављен делегатима и који га нису ни прочитали, али су гласали за усвајање!!! Ма ко ће то да чита, има ту више од 4 куцане странице.

Ми лично, као и велики број навијача немамо ништа против господина Милошевића, али…

Нисмо заборавили ко је потписао дуг од преко 100.000 КМ, иако то није морао, према једном угоститељском објекту. Дуг је настао у вријеме боравка ,,спасилаца“ које је у клуб довео тадашњи градоначелник Зоран Стевановић.

viber image 2022 01 24 11 58 59 608 1536x864 2
Samouslužna autopraonica Korund – Milići!

Нисмо  заборавили ни да као члан Извршног одбора није гласао против одлуке да Дрина игра бараж, иако је била четрнаеста на табели. Након тога смо испали из лиге, али нас је неко као спасио!!! Нико Дрину није спасио, јер је остала по резултату, а ко не вјерује имају табеле на крају прошле сезоне.

Дакле два велика гријеха, од којих је један финансијски коштао Дрину, а други испадања у нижи ранг. Као награда за то стигло је именовање за предсједника скупштине клуба и изабран је на чело ФСО Зворник. Био би изабран и за члана Извршног одбора ФСРС, али је та тачка скинута са дневног реда.

Скинута је због тога што је то тражила управа Дрине која је најавила колективну оставку уколико Мирко Милошевић буде изабран у ИО ФСРС. И управа је и даље остала при томе ставу, а одлука ће бити донијета у неколико наредних дана. Да ли ће бити жртвована управа која нешто покушава да уради за клуб или ће у клубу уз Мирка остати и Миле Лазаревић, као двојац доживотних, остаје да видимо у наредних неколико дана.

До тада ће се фудбалска лопта у Зворнику црвенити због неких дешавања. 

ИнфоБирач

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *