АКТУЕЛНОЗВОРНИКОСТАЛИ СПОРТОВИСПОРТ

Рукометаши Дрине славили у гостима против Славије – Одличан старт Зворничана у прољећном дијелу сезоне

rukometasi 1024x683 1

 

У 13. колу Прве лиге Републике Српске рукометаши Дрине су као гости савладали екипу Славије резултатом 33:27 и тако остварили другу побједу у прољећном дијелу сезоне. 

Меч је боље отворила Дрина која је имала константну предност, а на крају полувремена резултат је био 15:11 за тим из Зворника. До краја меча предност је расла и на крају заслужена побједа од шест голова разлике. У редовима Дрине најефикаснији били су Чамџић и Башић са по 7 погодака, Лугавић 6, Видаковић 5, Мирковић 4, Поповић и Томић по 2. 

viber image 2022 01 24 11 58 59 608 1536x864 2
Samouslužna autopraonica Korund – Milići!

– Прошло коло побиједили смо одличну екипу ОРК Бањалука и тада сам истакао да је то добар резултат. Ношени добрим резултатом из прошлог кола отишли смо у Источно Сарајево да се надигравамо и остваримо добар резултат. Од првог минута били смо одлучни, концентрисани и фокусирани искључиво на нашу игру. Управо такав приступ омогућио је да узмемо бодове и задовољни се вратимо у Зворник. Оно сто сам истакао и прошли пут, опет ћу сада, били смо тим у сваком смислу. Ова млада екипа се полако гради, почињу да долазе и резултати, два, три искусна играча су ту да им помогну да стасају, а оно право од њих биће следеће сезоне, само да остану на окупу. У наредном колу у Зворник долази екипа Бијељине, неће бити нимало лако. Они су дуго заједно и даће максимум да освоје бодове. Ми ћемо покушати задржати побједнички низ и одбранити домаћи терен. Добро ће нам доћи подршка са трибина, па уједно позивам и навијаче да дођу у што већем броју – рекао је Александар Голубовић, тренер Дрине.

ИнфоБирач

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *