АКТУЕЛНОЗВОРНИКОСТАЛИ СПОРТОВИСПОРТ

Футсалери Јанг Бојса славили на гостовању у Котор Вароши – У четвртфиналу плеј-офа против Дервенте

IMG 4c1245f3dfa9a6e17c311c1fa042eb23 V

 

Побједом у Котор Вароши резултатом 6:2, футсалери Јанг Бојса завршили су регуларни дио сезоне у Првој лиги Републике Српске. Екипа из Зворника је заузела четврто мјесто на табели након регуларног дијела сезоне, те тако стекла предност домаћег терена у четвртфиналном сусрету плеј-офа против Дервенте.

Меч у Котор Вароши није почео по плану за Зворничане, а домаћи састав је стигао до вођства у 20. минуту преко Стојановића. У наставку пуно боља игра Јанг Бојса и изједначење у 25. минуту преко Марковића. Јанг Бојс у вођство доводи Видовић у 26. минуту, али већ у сљедећем нападу Стојановић је изједначио резултат на 2:2.

Одличних пет минута Јанг Бојса наставља Радић у 27., а потврђује Ступар у 28. минуту, за 4:2 у користи тима из Зворника. Све дилеме око питања побједника је ријешио најбољи стријелац лиге Филип Благојевић који је затресао мрежу Котор Вароши у 34. минуту. Тачку на меч ставио је млади Александар Андрић поготком у 37. минуту.

BILBORD galanterija i keso gradnja internet

Екипа Јанг Бојса је са 77 постигнутих голова најефикаснија екипа у лиги, а Филип Благојевић је најбољи стријелац регуларног дијела Прве лиге Републике Српске са 22 постигнута поготка.

Борба за улазак у Премијер лигу БиХ тек предстоји, а уколико буде стигла подршка навијача и трибине буду попуњене тај циљ није недостижан.

ИнфоБирач

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *