АКТУЕЛНОЗАНИМЉИВОСТИМИЛИЋИ

Ученици из Милића побједници на државном „APP“ такмичењу

takmicenja

 

Ученици Средњошколског центра „Милутин Миланковић“ из Милића, Сергеј Kалдесић и Владимир Ерић под менторством професора Жељка Николића и уз стручну помоћ и сарадњу проф. Стефана Беровића побједници су државног м:тел „APP“ такмичења.

 – Овај изванредан успјех није само резултат њиховог талента, већ и плод посвећеног рада, упорности и неуморног труда који су сви заједно, као тим, уложили у истраживање и усавршавање својих вјештина у области програмирања и информационих технологија. Њихова изванредна постигнућа нису се зауставила на државном нивоу, већ су их одвела на позорницу регионалног такмичења у Београду. Тамо ће наши сјајни ученици имати прилику да покажу своје вјештине и креативност међу врхунским талентима из Србије, Босне и Херцеговине и Црне Горе – саопштили су из школе.

viber image 2022 01 24 11 58 59 608
Samouslužna autopraonica Korund – Milići!

 – Овај успјех не само да свједочи о изузетности наших ученика, већ истовремено одражава и неизмјерну посвећеност и инспиративну подршку коју пружају професори Жељко и Стефан својим ученицима. Њихова стручност и преданост су и те како допринијели овом величанственом достигнућу! Срдачно честитамо нашим шампионима на фантастичном успјеху, док професоримау Жељку и Стефану изражавамо дубоку захвалност за њихов неуморни труд и безрезервну подршку коју пружају нашим ученицима! Од срца свима њима честитамо и желимо им још много успјеха и признања у њиховом раду – наводе из СШЦ „Милутин Миланковић“ из Милића.

1000009370

(Инфо Бирач)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *