АКТУЕЛНОЗВОРНИК

Сарадња ортопеда УКЦ-а и зворничке болнице: Пацијенткињи у размаку од неколико мјесеци оперисана оба кољена

image0

 

Одлична сарадња ортопеда зворничке болнице и ортопеда из УКЦ РС резултирала је успјешно изведеним операцијама и задовољним пацијентима, саопштено је из ове установе.

 – Након што је прије неколико мјесеци извршена операција уградње тоталне протеза лијевог кољена, пацијенткиња је по указаној индикацији за операцију и десног кољена, а задовољна опоравком након претходне операције, изабрала да ортопеди у нашој установи обаве операцију и другог кољена. Приликом разговора са пацијенткињом нагласила је да је задовољна третманом у нашој установи, операцијом, као и процесом опоравка. Специјалиста ортопедије др Немања Томић и специјалиста ортопедије др Дејан Мишић наводе да покретљивост оперисаног кољена пацијенткиње премашује стандарде оваквих операција, те да очекују да ће исход данашње операције бити подједнако успјешан. Током дана изведене су двије операције уградње тоталне протезе кољена и једна операција уградње тоталне протезе кука – саопштеили су из зворничке болнице.

406017947 770331941782673 7924151302205553540 n
#shooter_zvornik #exterrabrand
…. nastavljamo sa sniženjem -20% kolekcija jesen/zima ’23. outlet do 50%😊😊😊
Popust se obracunava na kasi.
27.11. – 02.12. …vidimo se …
Vaš Shooter Zvornik 😊

Операције су извели др Дејан Мишић специјалиста ортопедије ЈЗУ Болница Зворник, др Немања Томић специјалиста ортопедије Одјељења за ортопедију – Клиника за ортопедију Универзитетског Клиничког центра Републике Српске, уз асистенцију др Саше Пространа из Одјељења за ортопедију – Клиника за ортопедију Универзитетског Клиничког центра Републике Српске, др Влатка Ивановића специјализанта ортопедије и др Марка Недељковића.

 – Ниједна операција не би била могућа без нашег стручног особља Одјељења за анестезију, на челу са др Милетом Ракићем, начелником одјељења, ни без наших инструментарки и анестетичара.  Највећа награда сваком љекару јесте задовољан пацијент, а данашња операција десног кољена пацијенкињи којој је прије неколико мјесеци у нашој установи оперисано лијево кољено управо говори о успјешности рада наших ортопеда – стоји у саопштењу.

viber image 2023 11 27 14 21 55 457

(Инфо Бирач)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *