АКТУЕЛНОЗВОРНИК

Зворничанин близу Мадрида: Послије растанка с Партизаном крилни фудбалер многима запао за око

nemanja jovic

 

Немања Јовић ускоро могао да отвори ново поглавље у каријери. Ито у амбијенту далеко повољнијем него што је тренутно у Хумској. За младог крилног везисту интересује се Рајо Ваљекано, пише Mozzart sport.

Засад је, према информацијама са Пиринеја, посао далеко од реализације, јер клуб са Ваљекаса испитује терен и нада се да би могао да добије играча са „чистим папирима“. Пошто је раскинуо уговор са црно-бијелима момак из Зворника је у ситуацији да и мимо прелазног рока преговара са било ким, једино је питање ко ће искористити џокера у виду могућности да доведе слободног фудбалера.

380004790 725514839597717 5611689260818119176 n
Vaš Shooter – Zvornik!

Рајо дјелује као примамљива опција, добро је почео сезону, забиљежио три побједе у првих пет кола, амбициозан је и послије растанка са Андонијем Иралом (отишао у Борнмут), његов насљедник Франсиско Родригес такође његује офанзиван фудбал, што би могло да погодује Јовићу. Само је питање гдје би играо, ако се зна да се тим из предграђа Мадрида на мјесту лијевог крила ослања првенствено на Алвара Гарсију (гол и двије асистенције у новом првенству), а десну страну покрива један од најбољих играча екипе, експлозивни Иси Паласон (три поготка). Чак и да дође до сарадње Немања морао да чека шансу на клупи. Нарочито ако се зна да није прошао припремни период, јер је тужио Партизан и добио га пред органима ФСС.Портал Релево додаје да Рајо Ваљекано није једини клуб Примере који држи на оку Јовића. Наводно су се за њега раситивали челници Севиље, али кад је постало јасно да Аднан Јанузај остаје, уз ограничења око буџета за плате, одустали су од посла. Пробала је, наводно, Валенсија, међутим, на крилним позицијама у нападу тренер Рубен Бараха се ослања на продукте академије, попут Франа Переса и Дијега Лопеса, што оставља мале шансе Јовићу.

Исти извор наводи да је Јовић одбио приједлоге да се пресели у Турску и Саудијску Арабију, јер жели амбициозан клуб из „Лига петице“.

350535698 737576005041325 6452526167802141839 n
Đak sport – Zvornik!

(Извор: mozzartsport.com)