АКТУЕЛНОЗВОРНИКСПОРТФУДБАЛ

Фудбалери Дрине против Љубића остварили прву првенствену побједу

Danijel Culum beli dres bio najbolji u redovima Drine Foto R.Jokic

 

У 6. колу Прве лиге Републике Српске фудбалери Дрине су са 3:1 савлади екипу Љубића и тако стигли до прве првенствене побједе у овој сезони. 

Није све добро почело за домаћи тим, па је послије прилика које су пропустили Илић и Делић услиједила казна у 14. минуту када су гости стигли до предности. Контранапад је истрчао Видовић по десној страни и сам изашао испред Марковић, након чега је ,,боцнуо“ лопту и савладао голмана Дрине.

У 17. минуту Немања Видовић у свом шеснаестерцу обара свог презимењака из Дрине Алексу Видовића, а судија Панић показује на бијелу тачку. Сигуран егзекутор био је Данијел Ћулум.

378827243 722707639878437 5732205012396468280 n
Vaš Shooter – Zvornik!

До краја полувремена редале су се прилике на обје стране, а у судијској надокнади првог дијела сусрета домаћи стижу до преокрета. У свом шеснаестерцу Борис Жижак оборио је Алексу Видовића, а Панић још једном показао на једанаестерац. Још једном је био сигуран Ћулум за 2:1.

У 76. минуту све је било ријешено када је домаћи тим стигао до 3:1. Контранапад по лијевој страни је повукао Илић, услиједило је убацивање на десетак метара гдје је био најбољи актер данашњег сусрета Алекса Видовић који је у два контакта избацио голмана гостију и са пет метара послао у празну мрежу.

ИнфоБирач