Бесплатан превоз свим основцима и средњошколцима из Осмака

Бесплатан превоз свим основцима и средњошколцима из Осмака

 

Сви ученици основних и средњих школа који имају потребу за превозом до школе од ове године, односно другог полугишта имаће бесплатне карте, саопштено је на званичној Фејсбук страници ове локалне заједнице.

Đak sport – Zvornik!

 

 – Обавјештавју се ученици и родитељи ученика основне школе у Осмацима и средњих школа у Зворнику да ће општина Осмаци потписати уговор за бесплатан превоз ученика са најповољнијим понуђачем за превоз ученика по завршеном поступку јавне набавке који је у току. Сви ученици који су до сада користили услуге јавног превоза имаће бесплатну карту за превоз од почетка другог полугодишта школске године и исти немају потребу додатног подношења захтјева – стоји у саопштењу у коме се додаје да ученици који нису користили јавни превоз до сада, а сада то желе потребно је да се најкасније до 20.1.2023. године обрате захтјевом општинској управи Осмаци, а образац захтјева могу преузети у шалтер сали општине и уз захтјев приложити потврду о похађању школе.

 – Напомињемо да ће бесплатан превоз имати сви ученици од најближе аутобуске станице у мјесту пребивалишта до аутобуске станице у Зворнику без обзира да ли похађају средњу школу у Каракају или Зворнику. Све додатне информације можете добити на инфо пулту општине Осмаци или на број телефона 056/337-314 – наводи се у саопштењу.

(ИнфоБирач)