Epilog nezgode u Kušlatu – povrijeđena četiri lica

Epilog nezgode u Kušlatu – povrijeđena četiri lica

Na magistralnom putu Zvornik – Vlasenica, u mjestu Кušlat, 26.9.2022. godine oko 18,30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su tri lica zadobila lake, a jedno teške tjelesne povrede, saopšteno je iz PU Zvornik.

 – Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. Tokom vršenja uviđaja, od 18,20 do 21,10 časova je trajala potpuna obustava saobraćaja za sva vozila. U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali putničko vozilo marke „opel astra“ kojim je upravljalo lice N.L. i putničko vozilo marke „audi“ kojim je upravljalo lice M.G. Vozači navedenih vozila, kao i putnik u vozilu marke „audi“ su zadobili lake tjelesne povrede, dok je suvozač u navedenom vozilu M.G. zadobio teške tjelesne povrede konstatovane od strane dežurnog doktora u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik – saopštila je Danijela Madžarević, portparol PU Zvornik.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji i dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ protiv vozača N.L.

(InfoBirač)