AKTUELNOIZBORI 2022.

Vuković: Dodik je odbačen od naroda, neće mu pomoći režirani monolog iz Moskve

Vuković: Dodik je odbačen od naroda, neće mu pomoći režirani monolog iz Moskve

 

Zamjenik predsjednika PDP-a Nenad Vuković istakao je da je Dodikovo lažno prikazivanje podrške iz Rusije zaista degutantno i mučno za gledanje i da će se za 10 dana zauvijek završiti sve njegove predizborne predstave.

– Pitam se da li postoji neko u njegovom okruženju da kaže nemojte ovo raditi, jadno je. Dodik je većinski odbačen od naroda, neće mu pomoći ni režirani monolog iz Moskve koji gledamo ko zna koji put – rekao je Vuković.

– 2. oktobra prestaje mučenje birača i zaustavlja se voz koji već dugo ide u pogrešnom pravcu. Stanovnici Republike Srpske prethodnih dana gledaju i prisustvuju posljednjim političkim trzajima lažnog vođe koji se neuspješno koprca u nemogućoj misiji ostanka na vlasti. Podmetačine, spinovi, uvrede, novac, javni resursi i sve drugo što režim koristi se svakim danom odbijaju u lice Miloradu Dodiku – kaže Vuković.

Vuković ističe da, prema svim istraživanjima, uključujući i ona kojima režim raspolaže, narod je već odlučio da će Jelena Trivić biti predsjednik Republike Srpske.

– Nema nikakve “mrtve trke”, Trivićeva ubjedljivo pobijeđuje, a osim glasova opozicionih partija veliku razliku pravi i vidljiva podrška članova drugih stranaka koje nisu u opoziciji i kojima niko ne može narediti kako će glasati. Nema razloga paniku, normalna je stvar smjena vlasti, naročito posle 16godina. Idu bolji dani za narod Republike Srpske, sloboda prije svega – rekao je Vuković.

(Predizborni marketing)