У седмом првенственом мечу фудбалери Дрине стигли до прве побједе

У седмом првенственом мечу фудбалери Дрине стигли до прве побједе

 

У 7. колу Прве лиге Републике Српске фудбалери Дрине савладали су екипу Жељезничара из Бањалуке пред својим навијачима резултатом 4:1. Већ у 3. минуту Јевић је непрописно зауставио Милошевића у свом казненом простору, а судија Дринић оправдано показао на бијелу тачку. Сигуран реализатор најстрожије казне био је Ћулум.

До другог гола домаћи тим је стигао у 10. минуту, Шарчевић је убацио са десне стране, највиши у скоку пред голом гостију био је Беатовић који је главом послао лопту у мрежу.

У 12. минуту Благојевић је шутирао са десетак метара, али је Ступар одбранио његов ударац, а већ у сљедећем нападу гости су имали прилику када је Јанковић изашао испред Ружића који је био успјешнији. У 16. минуту Шарчевић је изашао испред Ступара, али голман гостију брани његов ударац.

Трећи погодак Дрина постиже у 23. минуту, а несебичну асистенцију Благојевића користи Шарчевић који са ивице петерца убацује лопту у празну мрежу. Гости се нису предавали и у 28. минуту смањују на 3:1. Јанковић је убацио у шеснаестерац Дрине, а Јовандић главом са пет метара шаље лопту иза Ружићевих леђа. 

Тачку на ову утакмицу која је била ријешена и прије почетка ставио Шарчевић који је након центаршута Марковића са десне стране главом са ивице петерца погодио мрежу. 

ИнфоБирач