Милићи: Обустава саобраћаја због радова на мосту према Ђурђевићима

Милићи: Обустава саобраћаја због радова на мосту према Ђурђевићима

ФОТО: Илустрација, архив

 

Због извођења грађевинских радова на демонтажи постојећег и изградњи новог моста на ријеци Зелени Јадар у улици Цара Лазара у Милићима у периоду од 2. септембра па до завршетка грађевинских радова затвара се за саобраћај моторних возила и пјешака дио улице Цара Лазара од раскрснице са улицом Солунских јунака до раскрснице са улицом Царице Милице и дио улице Царице Милице од раскрснице са улицом Цара Лазара до стамбеног објекта број 17 власништво Лаловић, Драгана и Лаловић, Славише у улици Царице Милице.

 – У истом периоду ради паркирања радних машина (дизалица, камиона) и  одлагања уклоњеног грађевинског материјала (даске, жељезо) забрањује се паркирање моторних возила на јавном паркиралишту у дијелу улице Царице Милице (паркинг мјеста испод стамбене зграде са улазима број 18, 20, 22 и 24) – саопштено је из општине Милићи.

Ђак спорт – Зворник!

Извођач радова је фирма „Путеви“ д.о.о. Зворник, а предвиђени рок за завршетак радова је 20 дана од дана увођења у посао. Извођач радова је обавезан да прије почетка извођења радова изврши постављање потребне привремене вертикалне саобраћајне сигнализације којом ће правовремено информисати учеснике у саобраћају о забрани саобраћаја и времену извођења радова.

Учесници у саобраћају у дјела насеља у коме се изводе грађевински радови на демонтажи постојећег и изградњи новог моста и гдје је на снази забрана саобраћаја за саобраћај могу користе друге улице у којима није на снази забрана саобраћаја.

Ваш Схоотер – Зворник!

(Извор: магиц.ба)