Звездин караван стиже у Власеницу

Звездин караван стиже у Власеницу

 

Власеничко Удружење навијача Црвене звезде припремило је за своје чланове, али и све обожаваоце најтрофејнијег србијанског фудбалског клуба, праву навијачку посластицу. У Власеницу стиже црвено-бијели караван!

 – Наш вољени клуб, београдска Црвена звезда, и ове године организује велики караван који ће обићи градове по Србији, Републици Српској и Црној Гори. Направљен је план гостовања, а оно што је важно истаћи је да ће у сваком од градова које караван посјети бити организоване фан-зоне, а сви заљубљеници у црвено – бијеле боје имаће прилику да се учлане у Звезду, продуже чланарину и да се фотографишу са пехарима Лиге шампиона, односно пехаром који је наш клуб освојио 1991. године у Барију, Суперлиге и Купа Србије – објаснио је Ненад Лелек из власеничког Удружења.

Лелек наглашава да ће за четрнаест дана караван први пут проћи и кроз Власеницу.

 – Захваљујући одличној сарадњи нашег Удружења са црвено-бијелим клубом, имаћемо прилику да караван угостимо и у Власеници. У четвртак, 21.7. 2022. године, од 18 часова, у Градском парку биће организована фан-зона, а сви љубитељи црвено-бијелих моћи ће да се фотографишу са пехарима. Сви наши чланови, а тренутно их бројимо око 150, моћи ће “на лицу мјеста” да обнове чланство. Наравно, сви они навијачи, из нашег града или из сусједних општина, који још увијек нису учлањени у клуб, моћи ће то да учине када караван стигне у Власеницу. Сви су добродошли – закључио је један од најватренијих Звездиних навијача.

Удружење навијача Црвене звезде у Власеници је озваничено у фебруару 2021. године, иако су његови чланови уназад неколико година проводили различите активности на подршци вољеном клубу. Од оснивања па до данас, у сарадњи са управом Црвене звезде и београдским “Делијама”, организовани су бесплатни одласци Власеничана на више важних утакмица, хуманитарне акције, али и онлајн дружење са дефинзивцем Звезде Милошем Дегенеком, током пандемије.

(За ИнфоБирач: Т. Голијанин)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.