Сутра сједница Скупштине града Зворника – одборници расправљају о 15 тачака дневног реда

Сутра сједница Скупштине града Зворника – одборници расправљају о 15 тачака дневног реда

 

Одборници Скупштине града Зворника сутра ће одржати 13. редовну сједницу на којој ће бити разамтрано 15 тачака дневног реда.

Након усвајања записника са 12. редовне сједнице Скупштине града Зворника и одборничких питања одборници ће расправљати о још 13 тачака дневног реда, међу којима су: Приједлог Одлуке о утврђивању критеријума и расписивању Јавног конкурса за избор и именовање директора у јавним установама чији је оснивач Скупштина града Зворника, Приједлог Одлуке о спровођењу конкурса за куповину пословног простора у Зворнику, Приједлог Одлуке о усвајању Локалног плана управљања отпадом за град Зворник за период 2022-2027. године, Приједлог Одлуке о висини накнаде за рад чланова управних одбора у јавним установама чији је оснивач Скупштина града Зворника, Приједлог Одлуке о именовању кандидата за комисију за јавне набавке, Приједлог Одлуке о измјени Одлуке о прихватању кредитног задужења, Приједлог Одлуке о измјени Одлуке о утврђивању висине основне плате и других права из радног односа функционера града Зворника.

Поред ових одлука одборници ће разматрати и извјештај о извршењу буџета Града Зворника за период 01.01-31.12.2021. године те извјештај о извршењу буџета Града Зворника за период 01.01-31.03.2022 . године.

(ИнфоБирач)

 

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.