АКТУЕЛНОБОРИЛАЧКИ СПОРТОВИЗВОРНИК

I šta ćemo sad? – Tekvondoistkinja Zorana Sandić putuje na Evropsko prvenstvo u Mančester, viza i pasoš ujutro u Beogradu, u večernjim satima leti iz Splita

I šta ćemo sad? – Tekvondoistkinja Zorana Sandić putuje na Evropsko prvenstvo u Mančester, viza i pasoš ujutro u Beogradu, u večernjim satima let iz Splita

278075651 10209158840723702 8212210972300678847 n

 

Odlazak tekvondoistkinja Zorane Sandić i Katarine Krajišnik na Evropsko prvenstvo dobio je ogroman publicitet u BiH javnosti i to isključivo zbog želje pojedinaca da iskoriste komplikovanu situaciju sa izdavanjem viza za Veliku Britaniju kako bi ubrali jeftine političke poene. Da su ove dvije mlade sportistkinje dobile vize prije sedam dana, osim ljudi koji prate tekvondo i par novinara niko ne bi ni znao da uopšte idu. 

Ono što je najbitnije je da Zorana Sandić ide na Evropsko prvenstvo i ujutro u ambasadi Velike Britanije u Beogradu preuzima vizu i pasoš, a u večernjim satima leti iz Splita u Mančester!!! Baš me zanima da li će i šta će na ovu vijest reći oni koji odmah ,,opleli“ po Britancima koji eto zaboga mrze nas Srbe iako to nije imalo veze s mozgom ili oni koji su rekli da su Milorad Dodik i sankcije prema njemu glavni razlog zašto Zorana ne putuje na EP, a išlo se čak i do toga da je Zoran Stevanović kriv za nastalu situaciju.

Što kaže Konstrakta: ,,I šta ćemo sad?“

03
Hotel Vidikovac – Zvornik!

Zorana Sandić će otići na Evropsko prvenstvo, teorije zavjere o mržnji Britanaca prema Srbima i Republici Srpskoj na koje je nasjela i predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović su pale u vodu. Pale su u vodu i teorije da je Milorad Dodik kriv i sve ono što su neki htjeli da zloupotrijebe u svrhu dobijanja jeftinih političkih poena. Gotovo niko od njih nije nikada ni gledao nijednu Zoraninu borbu,  o poznavanju pravila tekvondoa da i ne pričamo, ali su oni morali eto nešto da kažu.

Nećemo se više baviti njima i njihovom željom da umiješaju politiku u sport. Ostaje žaljenje što Katarina Krajišnik nije na vrijeme dobila vizu, jer se znalo još 19. aprila da može doći do kašnjenja. 

Zorani Sandić želimo sretan put u Mančester sa željom da na pravi način predstavlja Zvornik, Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu!!!

InfoBirač