И шта ћемо сад? – Теквондоисткиња Зорана Сандић путује на Европско првенство у Манчестер, виза и пасош ујутро у Београду, у вечерњим сатима лети из Сплита

И шта ћемо сад? – Теквондоисткиња Зорана Сандић путује на Европско првенство у Манчестер, виза и пасош ујутро у Београду, у вечерњим сатима лет из Сплита

 

Одлазак теквондоисткиња Зоране Сандић и Катарине Крајишник на Европско првенство добио је огроман публицитет у БиХ јавности и то искључиво због жеље појединаца да искористе компликовану ситуацију са издавањем виза за Велику Британију како би убрали јефтине политичке поене. Да су ове двије младе спортисткиње добиле визе прије седам дана, осим људи који прате теквондо и пар новинара нико не би ни знао да уопште иду. 

Оно што је најбитније је да Зорана Сандић иде на Европско првенство и ујутро у амбасади Велике Британије у Београду преузима визу и пасош, а у вечерњим сатима лети из Сплита у Манчестер!!! Баш ме занима да ли ће и шта ће на ову вијест рећи они који одмах ,,оплели“ по Британцима који ето забога мрзе нас Србе иако то није имало везе с мозгом или они који су рекли да су Милорад Додик и санкције према њему главни разлог зашто Зорана не путује на ЕП, а ишло се чак и до тога да је Зоран Стевановић крив за насталу ситуацију.

Што каже Констракта: ,,И шта ћемо сад?“

Хотел Видиковац – Зворник!

Зорана Сандић ће отићи на Европско првенство, теорије завјере о мржњи Британаца према Србима и Републици Српској на које је насјела и предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић су пале у воду. Пале су у воду и теорије да је Милорад Додик крив и све оно што су неки хтјели да злоупотријебе у сврху добијања јефтиних политичких поена. Готово нико од њих није никада ни гледао ниједну Зоранину борбу,  о познавању правила теквондоа да и не причамо, али су они морали ето нешто да кажу.

Нећемо се више бавити њима и њиховом жељом да умијешају политику у спорт. Остаје жаљење што Катарина Крајишник није на вријеме добила визу, јер се знало још 19. априла да може доћи до кашњења. 

Зорани Сандић желимо сретан пут у Манчестер са жељом да на прави начин представља Зворник, Републику Српску и Босну и Херцеговину!!!

ИнфоБирач

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.