Богат програм поводом 612 година од првог помена Зворника

Богат програм поводом 612 година од првог помена Зворника

 

Град Зворник ове године обиљежава 612 година од првог помињања у писаним документима, а организатори су припремили богат програм.

У понедјељак, 16. маја са почетком у 12:00 часова у просторијама Туристичке организације града Зворника биће проглашени побједници конкурса „Зашто посјетити Зворник“, а СШЦ „Петар Кочић“ промовисаће здраву храну на платоу испред Касине. У 19:00 часова у Дому омладине позориште Маслачак одиграће представу „Чаробни ормар“.

У уторак, 17. маја у Дому омладине Прво зворничко пјевачко друштво „Изворник“ одржаће концерт. У јутарњим сатима, у сриједу, 18. маја, малишани дјечијег вртића „Наша радост“ цртаће свом граду, а увече на платоу испред Касине КУД „Свети Сава“ својим наступом ће честитати Дан града.

Ваш Схоотер – Зворник!

Пријеми код градоначелника, улична трка и концерт Дјечијег хора Дома омладине „Звончићи“, малог и средњег хора ОМШ „Војин Комадина“ биће организовани у четвртак, 19. маја.

Свечана академија биће одржана у 13:00 часова у Дому омладине у петак, 20. маја, а прије тога на Централном градском споменику биће положени вијенци за све они који су свој живот дали за град Зворник. У вечерњим сатима Средњошколски центар „Петар Кочић“ представиће монографију поводом 100 година средњег образовања у Зворнику.

У суботу, 21. маја у Дому омладине биће приказани филм и цртани филм, а Душан Секулић одржаће концерт на хармоници. За све догађаје Град Зворник је обезбиједио бесплатне карте.

Обиљежавање Дана града 2022. године завршава се у недјељу, 22. маја у холу ОМШ „Војин Комадина“ гдје ће се одржати традиционални „Згитар фест“.

Ђак спорт – Зворник!

(ИнфоБирач)

 

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.