„Дан отворених врата“ у Власеници, Милићима и Сребреници

„Дан отворених врата“ у Власеници, Милићима и Сребреници

 

Поводом обиљежавања Дана полиције и 30 година постојања Министарства унутрашњих послова Републике Српске, припадници Полицијске станице Власеница су организовали „Дан отворених врата“ у просторијама Јавне установе Основна школа „Вук Караџић“ у Власеници.

Том приликом, полицијски службеници Јединице жандармерије ПУ Зворник су представили опрему, возило и наоружање које користе приликом обављања најтежих полицијских послова у циљу заштите свих грађана. Такође, полицијски службеници ПС Власеница су представили своју опрему и средства која користе с циљем одржавања безбједности свих грађана.

Надаље, ученицима и грађанима је том приликом указано на опасности које носи руковање оружјем, док су заштитну опрему могли да испробају уз помоћ полицијских службеника. Уз све то, полицијски службеник Јединице жандармерије је представио црвено заштитно одијело, које је посебно привукло пажњу ученика.

„Дан отворених врата“ организован је и у у просторијама Полицијске станице у Милићима када је представљена опрема, возила и наоружање које користе приликом обављања најтежих полицијских послова. Полицијски службеници ПС Милићи су омогућили малишанима Јавне установе „Полетарац“ Милићи обилазак притворске просторије и одговоре на сва питања која су дјеца имала за полицију.


И полицијски службеници ПС Сребреница су представили опрему, возила и наоружање које користе у циљу заштите свих грађана, као и ставили на располагање ону која је безбједна за кориштење малишанима.

Такође, полицијски службеници ПС Сребреница су омогућили малишанима Јавне установе „Полетарац“ Сребреница обилазак притворске просторије. Циљ оваквих активности је јачање нивоа повјерења између грађана и полиције, и самог односа полиције и грађана који се гради годинама.

(ИнфоБирач)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.