АКТУЕЛНОВЛАСЕНИЦАМИЛИЋИРЕГИЈА БИРАЧСРЕБРЕНИЦА

„Dan otvorenih vrata“ u Vlasenici, Milićima i Srebrenici

„Dan otvorenih vrata“ u Vlasenici, Milićima i Srebrenici

20220331 091419

 

Povodom obilježavanja Dana policije i 30 godina postojanja Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pripadnici Policijske stanice Vlasenica su organizovali „Dan otvorenih vrata“ u prostorijama Javne ustanove Osnovna škola „Vuk Кaradžić“ u Vlasenici.

Tom prilikom, policijski službenici Jedinice žandarmerije PU Zvornik su predstavili opremu, vozilo i naoružanje koje koriste prilikom obavljanja najtežih policijskih poslova u cilju zaštite svih građana. Takođe, policijski službenici PS Vlasenica su predstavili svoju opremu i sredstva koja koriste s ciljem održavanja bezbjednosti svih građana.

Nadalje, učenicima i građanima je tom prilikom ukazano na opasnosti koje nosi rukovanje oružjem, dok su zaštitnu opremu mogli da isprobaju uz pomoć policijskih službenika. Uz sve to, policijski službenik Jedinice žandarmerije je predstavio crveno zaštitno odijelo, koje je posebno privuklo pažnju učenika.

IMG 4d79bdc02975ae5aefc9b1af7a8ff811 V

„Dan otvorenih vrata“ organizovan je i u u prostorijama Policijske stanice u Milićima kada je predstavljena oprema, vozila i naoružanje koje koriste prilikom obavljanja najtežih policijskih poslova. Policijski službenici PS Milići su omogućili mališanima Javne ustanove „Poletarac“ Milići obilazak pritvorske prostorije i odgovore na sva pitanja koja su djeca imala za policiju.

DSC 1880
I policijski službenici PS Srebrenica su predstavili opremu, vozila i naoružanje koje koriste u cilju zaštite svih građana, kao i stavili na raspolaganje onu koja je bezbjedna za korištenje mališanima.

Takođe, policijski službenici PS Srebrenica su omogućili mališanima Javne ustanove „Poletarac“ Srebrenica obilazak pritvorske prostorije. Cilj ovakvih aktivnosti je jačanje nivoa povjerenja između građana i policije, i samog odnosa policije i građana koji se gradi godinama.

miko

(InfoBirač)