АКТУЕЛНОБРАТУНАЦ

Počeli radovi na sanaciji puteva u nekoliko mjesnih zajednica na području opštine Bratunac

Počeli radovi na sanaciji puteva u nekoliko mjesnih zajednica na području opštine Bratunac

276317572 340526151437228 781184221315303536 n

Sa dolaskom proljeća otpočeli su i radovi na sanaciji puteva u nekoliko mjesnih zajednica na području opštine Bratunac. Trenutno se izvode radovi na sanaciji puta Gornje Pobrđe i u mjesnoj zajednici Zagoni-Blječeva. Radovi na sanaciji seoskih puteva okončani su u bratunačkim selima Ježestica, Mandići i Brezak.

Osim radova na sanaciji i unapređenju putne infrastrukture u toku je čišćenje korita, potoka i oborinskih kanala u mjesnim zajednicama: Кravica, Ježestica, Voljavica i Pobrđe.

03
Hotel Vidikovac – Zvornik!

Iz Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno – komunalne poslove najavljen je nastavak radova na gradskim ulicama. Načelnik opštine Bratunac Srđan Rankić ističe da su sa dolaskom proljeća planirani brojni infrastrukturni projekti na području ove lokalne zajednice.

 – Ranije sam najavio da ćemo krenuti u realizaciju infrastrukturnih projekata čim nam to vremenski uslovi dozvole. I evo, danas i svakog dana radimo predviđenom dinamikom. U narednim danima nastavljamo sa planiranim projektima, a cilj nam je da stvorimo povoljnije uslove za život kako u selu, tako i u gradu, kao i da povećamo bezbjednost saobraćaja, pojasnio je Rankić.

miko

(Izvor: Opština Bratunac)