Почели радови на санацији путева у неколико мјесних заједница на подручју општине Братунац

Почели радови на санацији путева у неколико мјесних заједница на подручју општине Братунац

Са доласком прољећа отпочели су и радови на санацији путева у неколико мјесних заједница на подручју општине Братунац. Тренутно се изводе радови на санацији пута Горње Побрђе и у мјесној заједници Загони-Бљечева. Радови на санацији сеоских путева окончани су у братуначким селима Јежестица, Мандићи и Брезак.

Осим радова на санацији и унапређењу путне инфраструктуре у току је чишћење корита, потока и оборинских канала у мјесним заједницама: Кравица, Јежестица, Вољавица и Побрђе.

Хотел Видиковац – Зворник!

Из Одјељења за просторно уређење и стамбено – комуналне послове најављен је наставак радова на градским улицама. Начелник општине Братунац Срђан Ранкић истиче да су са доласком прољећа планирани бројни инфраструктурни пројекти на подручју ове локалне заједнице.

 – Раније сам најавио да ћемо кренути у реализацију инфраструктурних пројеката чим нам то временски услови дозволе. И ево, данас и сваког дана радимо предвиђеном динамиком. У наредним данима настављамо са планираним пројектима, а циљ нам је да створимо повољније услове за живот како у селу, тако и у граду, као и да повећамо безбједност саобраћаја, појаснио је Ранкић.

(Извор: Општина Братунац)