Дјеци из неколико удружења „Звончићи“ сутра дијеле 60 пакетића

Дјеци из неколико удружења „Звончићи“ сутра дијеле 60 пакетића

 

Захваљујући суграђанима и својим члановима, Дјечији хор Дома омладине у Зворнику „Звончићи“ подијелиће сутра 60 пакетића дјеци из неколико удружења. Како је објавила Христијана Сандић, руководилац хора, они су прикупили слаткише током посљедњег концерта и направили пакетиће које ће сутра, 14. јануара, подијелити у Дому омладине.

 – Пакетиће ћемо подијелити удружењима самохраних родитеља „Окриље“ и дјеци са посебним потребама „Дјечија нада“. Остатак пакетића иде за наше другаре који су јако лошег имовинског стања. Срећни смо што ћемо и ове године обрадовати много лица и измамити осмијех јер били велики или мали, сви волимо да примамо поклоне. Помозите увијек када имате прилику јер наше је само оно што дамо другима. Хвала свима који сте својим присуством на концерту и учешћем на сваки други начин допринијели да остваримо циљ – објавила је Сандићева и захвалила се свима који прате њихове активности.

Драги наши, код нас можете изнајмити аутобусе за ванлинијски превоз капацитета од 19 до 57 мјеста…Путујте удобно и сигурно на све дестинације…Ваше је само да кажете вријеме поласка и дестинацију, све остало је наша брига…Ваш ЕП оил!

(ИнфоБирач)

Оставите одговор

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.