Кадети Стефан Чоњић и Јован Милошевић пружају одличне партије у Слободи из Тузле

Кадети Стефан Чоњић и Јован Милошевић пружају одличне партије у Слободи из Тузле

 

Велики број младих фудбалера због слабих услова за тренирање и политике довођења играча са стране, коју посљедњих десетак година креира предсједник Мићо Јевтић, напустио је клуб и пружа одличне партије у другим тимовима.

Међу играчима који су још прије наступа за кадете отишли из Дрине су Стефан Чоњић и Јован Милошевић који са великим успјехом носе дрес Слободе из Тузле која наступа у Премијер лиги БиХ. Ова два талентована фудбалера су млађа по годину дана од својих саиграча, али без обзира на то одговарају на све задатке који се пред њих поставе. 

Стефан Чоњић (црвено-црни дрес)

У јесењем дијелу шампионата Чоњић је постигао два поготка за Слободу, док се Милошевић није уписивао у стријелце, а наступили су у готово свим мечевима које је играла екипа из Тузле на премијерлигашким теренима. 

 Док дјеца Дрине траже само боље услове за тренинг, предсједник Мићо Јевтић чини све како би растјерао оне који су поникли у редовима тима из Зворника, па се тако на прсте једне руке могу набројати ,,домаћи“ играчи који су прошле и ове сезоне играли за први тим у Првој лиги РС.

ИнфоБирац

Оставите одговор

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.