Сервисне информације 7.12.2021.

Сервисне информације 7.12.2021.

ФОТО: Зорана Д.

 

На подручју које оперативно покрива ПУ Зворник у протекла 24 часа евидентиран је један случај нарушавања јавног реда и мира на подручју ПС Козлук те четири саобраћајне незгоде, у Власеници, када је једно лице задобило тјелесне повреде, док је у двије незгоде у Шековићима и једној у Братунцу причињена материјална штета.  

У истом периоду, једно лице у Шековићима је лишено слободе до отрежењења због вожње под дејством алкохола. 

Схоотер Зворник‼️ СЕЗОНСКО СНИЗЕЊЕ ‼️ -20% на Колекцију Јесен /Зима 2021
-50% на одређене артикле
Видимо се, Ваш Схоотер-Зворник!!!

Припадници Службе професионалне ватрогасне јединице из Зворника имали су мирну ноћ.

У породилишту ЈЗУ „Болница Зворник“ рођена су три дјечака.

Према подацима из ЕлектроБијељине, на подручју ТЈ Зворник данас ће се изводити радови на трафостаници „Челопек ИИИ“ те ће у периоду од 09 до 14 часова без струје бити потрошачи на излазу према трафостаници „Челопек ИВ“.

На подручју ТЈ Братунац данас ће се изводити радови на неколико објеката у Скеланима, од 09 до 09:30 часова на трафостаници „Гођевићи“, од 10 до 10:30 на трафостаници „Токољаци“ и од 12 до 12:30 часова на трафостаници „Ђурђевац“.

На подручју ТЈ Власеница изводиће се радови у општини Хан Пијесак, на трафостаници „Јапага“ у периоду од 09 до 15 часова, а на трафостаници „Сучани“ од 09 до 14 часова.

Саобраћај се на путевима у „Области 7“, које одржавају „Зворник путеви“, одвија по мокрим коловозима.

Температуре ваздуха јутрос се крећу у интервалу од -4ºЦ у вишим до 1ºЦ у нижим предјелима регије Бирча.

Мјестимично утабаног снијега до 2 цм има на магистралном путу Власеница-Хан Пијесак, а мјестимично расквашеног снијега на регионалним путним правцима Зелени Јадар-Братунац и Милићи-Скелани.

Висина снијега се, према извјештају „Зворник путева“, креће од 0 до 5 цм у нижим предјелима, а од 5 до 30 цм у вишим предјелима, колико је јутрос на превоју Хан Поглед.

Моја апотека – Зворник!

(infobirac.net)

ФОТО: Зворник, Зорана Д.

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.