СПОРТ

Pioniri Drine gostovali Crvenoj Zvezdi u prijateljskom susretu i dostojno reprezentovali naš grad

Pioniri Drine gostovali Crvenoj Zvezdi u prijateljskom susretu i dostojno reprezentovali naš grad

IMG 9dfa38e69b7796831ef7a5e0da5b83a2 V

 

Pioniri Drine gostovali su u prijateljskom susretu Crvenoj Zvezdi u Beogradu u kome su poraženi rezultatom 3:1, ali su ostavili odličan utisak i dostojno reprezentovali naš grad. Susret je odigran na glavnom pomoćnom terenu najtrofejnijeg srpskog kluba, a posebno treba naglasiti da je za crveno-bijele igrao Lazar Nikolić koji je ponikao u Drini i koji je jedan od glavnih igrača ekipe iz Ljutice Bogdana.

Lazar Nikolic
Lazar Nikolic

Pioniri Drine su u posljednjih pet sezona čak četiri puta bili prvaci Republike Srpske, dok ova generacija Zvezdinih pionira ne zna za poraz ove sezone uz 56 postignutih i samo tri primljena pogotka. 

IMG 948fc9cc2d89a19cd5ae0477db2a7d58 V

Trener pionira Drine Aleksandar Vasić ističe da je Zvornik bio i ostao rasadnik talenata, te očekuje da u narednom periodu igrači koji igraju sada u pionirima postanu nosioci igre Drine i premijerligaških klubova.

IMG 0f681dc0c8da5253acec781327aa062c V 478x1024 1

 

 – Odigrali smo meč sa Zvezdom koji nam je poslužio da vidimo u kakvoj smo formi. Bilo je veliko zadovoljstvo gledati u crveno-bijelom dresu našeg nekadašnjeg igrača Lazara Nikolića koji je po mišljenju mnogih stručnjaka u Srbiji nasljednik Nemanje Vidića, a već je dobio i poziv selektora Srbije za pionirsku reprezentaciju. Nekoliko naših bivših igrača igra u Premijer ligi BiH i igra za reprezentaciju BiH, pa se nadamo da će se u budućnosti u Zvorniku više ulagati u kolektivne sportove – rekao je Vasić.

Jsenji dio šampionata pioniri Drine su završili kao drugoplasirana ekipa na tabeli, ali na proljeće će učiniti sve kako bi titula stigla u Zvornik. 

infobirac.net