Седам играча Зворник баскета на контролним тренинзима КС Србије – Дејан Гајић именован за селектора Српске за 2006. годиште

Седам играча Зворник баскета на контролним тренинзима КС Србије – Дејан Гајић именован за селектора Српске за 2006. годиште

Седам младих кошаркаша из екипе Зворник баскет позвано је на контролне тренинге Кошаркашког савеза Србије за играче 2008, 2009. и 2010. годишта. Како су нам саопштили из клуба, контролни тренинзи почињу сутра, 4. децембра, а на њима ће наступити Ђорђе Остојић, Матео Драгичевић, Стефан Мићић, Иван Зарић (2008. годиште), те Матеј Јанковић, Огњен Лекић и Ђорђе Драгић (2009. годиште).

Поред играча, лијепа вијест је стигла и за тренера Дејана Гајића који је именован за селектора Републике Српске за 2006. годиште.

 – Планирано је одржавање пријатељских утакмица Српске и Србије, а до 15. децембра ћемо формирати списак играча који ће играти за селекцију Српске – рекао је Гајић за наш портал. 

Драги наши, код нас можете изнајмити аутобусе за ванлинијски превоз капацитета од 19 до 57 мјеста…Путујте удобно и сигурно на све дестинације…Ваше је само да кажете вријеме поласка и дестинацију, све остало је наша брига…Ваш ЕП оил!

(infobirac.net)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.