Ријешен случај тешке крађе у Власеници

Ријешен случај тешке крађе у Власеници

Полицијски службеници Полицијске станице Власеница су дана 30.11.2021. године поднијели допуну Извјештаја о почињеном кривичном дјелу „Тешка крађа“ против лица А.Р. и А.Ч., оба из Новог Травника, саопштено је из ПУ Зворник.

 – ПС Власеница је 31.05.2021. године пријављено од стране лица Р.Р. из Власенице да је извршена провала у трговински објекат којом приликом је отуђен новац и већа количина цигарета, а власнику причињена материјална штета у износу око 5.000 КМ. Полицијски службеници ПС Власеница су радећи на прикупљању сазнања за горе наведено кривично дјело дошли до сазнања да би се у везу са извршењем истог могло довести лице А.Р. из Новог Травника, којом приликом су од Полицијске станице Нови Травник затражили проналазак и лишење слободе истог. Након процесуирања наведеног лица, и током извршене криминалистичке обраде исти је у потпуности признао извршење наведеног кривичног дјела те том приликом открио идентитет саучесника у извршењу кривичног дјела „Тешке крађе“ – наводи се у саопштењу.

С обзиром на сазнање да је и саучесник у наведеном кривичном дјелу лице А.Ч. из Новог Травника, исто је позвано у ПС Власеница, гдје је над њим извршена криминалистичка обрада, а након чега је лишен слободе због сумње да је починио кривично дјело „Тешка крађа“.

(infobirac.net)