Domu zdravlja u Srebrenici donirani aparati za mjerenje šećera u krvi

SREBRENICA

Domu zdravlja u Srebrenici donirani aparati za mjerenje šećera u krvi

FOTO: ESrebrenica, M. Pejić

 

Udruženje dijabetičara iz Srebrenice poklonilo je šest aparata za mjerenje nivoa šećera u krvi srebreničkom Domu zdravlja za potrebe timova porodične medicine, a u sklopu programa obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv dijabetesa.

Predsjednik ovog udruženja Dragan Jovanović rekao je da su aparati dobijeni od farmaceutskih kuća i da su poklonjeni Domu zdravlja da bi se olakšao rad ove ustanove i pružale kvalitetne usluge dijabetičarima.

Djak Sport Zvornik😊NOVA KOLEKCIJA😊
🔊ŽENSKE PUMA PATIKE
📲Kompletnu ponudu mozete pogledati u nasoj poslovnici Karadjordjeva 1 (preko puta Fontane)

 – Ovo je obostrana potreba. Domu zdravlja radi kvalitetnijeg i obuhvatnijeg pružanja zdravstvenih usluga pacijentima, a dijabetičarima da mogu blagovremeno da dobiju odgovarajuću zdravstvenu pomoć i dijagnozu –  rekao je Jovanović.

Vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja Srebrenica Aleksandar Jovanović zahvalio je na poklonu istakavši da je postojala potreba ove ustanove za novim aparatima za mjerenje nivoa šećera u krvi i da je ovo nastavak uspješne višegodišnje saradnje sa udruženjem dijabetičara koja ima za cilj zadovoljavanje obostranih potreba, odnosno kvalitetnije pružanje zdravstvenih usluga oboljelim od dijabetesa.

(Izvor: FB ESrebrenica)