ЗВОРНИК

Na području PU Zvornik izvršeni pretresi

Na području PU Zvornik izvršeni pretresi

policijapoli

 

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su od 12.11.2021. godine oko 22,00 do 13.11.2021. godine 00,45 časova, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Orašje, na osnovu naredbe Opštinskog suda Orašje izvršili pretrese na nekoliko lokacija na području PU Zvornik.

Naime, u PU Zvornik su dana 12.11.2021. godine oko 21,15 časova pristupili policijski službenici PU Orašje sa licima inicijala L.Š., D.J. i R.G., svi iz Zvornika, a za koje se sumnja da su dana 11.11.2021. godine izvršili krivično djelo „Teška krađa“ na području koje operativno pokriva PU Orašje.

Na osnovu naredbe Opštinskog suda Orašje, od strane policijskih službenika PU Zvornik i PU Orašje je izvršen pretres na lokacijama na području PU Zvornik koje koriste lica inicijala R.G., L.Š. i D.J. iz Zvornika, i tom prilikom je pronađena bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, ukupne težine 12,2 grama, te nekoliko komada pištoljske municije, nekoliko mobilnih telefona, registarskih tablica, kao i drugih predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Sva sačinjena dokumentacija i izuzeti predmeti, zajedno sa licima L.Š., D.J. i R.G., su predati na dalje postupanje policijskim službenicima PU Orašje.

PU Zvornik