Šekovići: Lišen slobode zbog nanošenja tjelesnih povreda

ŠEKOVIĆI

Šekovići: Lišen slobode zbog nanošenja tjelesnih povreda

FOTO: Šekovići, arhiv

 

Policijski službenici Policijske stanice Šekovići, 2.11.2021. godine oko 15,10 časova lišili su slobode lice Ž.M. iz Šekovića, jer je fizički napalo lice B.M. iz Šekovića koje je to prilikom zadobilo tjelesne povrede, saopšteno je iz PU Zvornik.

 – Po prijavi lica B.M. od istog dana u 13,30 časova, postupili su policijski službenici PS Šekovići, koji su lice B.M. zatekli na licu mjesta sa vidnim povredama glave, nakon čega su istog prevezli u Dom zdravlja u Šekovićima, a odakle je isto upućeno u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi daljih pretraga i utvrđivanja stepena tjelesnih povreda. Na licu mjesta nije pronađeno lice Ž.M., koje je daljim radom policijskih službenika pronađeno u Domu zdravlja u Šekovićima – stoji u saopštenju.

Dragi naši, kod nas možete iznajmiti autobuse za vanlinijski prevoz kapaciteta od 19 do 57 mjesta…Putujte udobno i sigurno na sve destinacije…Vaše je samo da kažete vrijeme polaska i destinaciju, sve ostalo je naša briga…Vaš EP oil!

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područne kancelarije Vlasenica, koji je saopštio da se nakon preduzimanja svih mjera i radnji i dokumentovanja događaja tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Tjelesna povreda“.

(infobirac.net)