Кик-бокс: Пријем за вицешампиона свијета у Градској управи у Зворнику

Кик-бок: Пријем за вицешампиона свијета у Градској управи у Зворнику

У Градској управи у Зворнику данас је уприличен пријем за Николу Дробњака, освајача сребрне медаље на протеклом Свјетском првенству у кик-боксу које је одржано је Италији.

Дробњак се овом приликом захвалио на пријему и подршци коју континуирано има од Градске управе те истакао да му је циљ наступ на олимпијским играма, уколико се ова дисциплина нађе на списку олимпијских спортова.

Дјак Спорт Зворник😊НОВА КОЛЕКЦИЈА😊
🔊ЖЕНСКЕ ПУМА ПАТИКЕ
📲Комплетну понуду мозете погледати у насој пословници Карадјордјева 1 (преко пута Фонтане)

 – Свјетско првенство је одржано у WАКО организацији, која је највећа и најмасовнија у свијету и једина призната од МОК-а. Ово би требао да буде један од спортова на наредним ОИ. Стога ми је драго да сам постигао овај успјех и први пут постао вицешампион свијета. Успјех је утолико већи ако се зна да се аматерски бавим овим спортом јер имам и друге обавезе, односно посао, породицу. Очекујемо одлуку да ли ће лоу-кик, што је моја дисциплина, или К1 бити олимпијска, али у наредном периоду највећи циљ ће ми бити наступ на ОИ. Ја ћу се свакако спремати за испуњење тога циља па ћемо видјети шта ће на крају бити – рекао је Дробњак, који је тренутно трећи на свјетској ранг листи у својој категорији. 

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић истакао је да је Дробњак спортиста и човјек који треба да буде узор свима.

Ваш Схоотер!

 – Ради се о младом човјеку који постуже одличне резултате у спорту, одлично ради свој посао у Центру за социјални рад, има двоје дјеце и није као поједини спортисти борилачких вјештина који имају потребу да покажу своју снагу и ван спортских терена. Стога он треба да буде узор и да га млади људе прате – рекао је Стевановић и додао да ће Градска управа и даље подржавати његов рад као и пут на ОИ уколико се за то укаже прилика.

(infobirac.net)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.