Milići: Dom zdravlja u prvih šest mjeseci poslovao pozitivno – dr Sušić reizabrana na funkciju direktora

MILIĆI

Milići: Dom zdravlja u prvih šest mjeseci poslovao pozitivno – dr Sušić reizabrana na funkciju direktora

FOTO: Ilustracija, arhiv

 

U prvih šest mjeseci ove godine dom zdravlja „Sveti Nikola“ u Milićima ostvario je pozitivan poslovni rezultat u iznosu od 50.181 KM, dosadašnji direktor ove zdravstvene ustanove Tanja Sušić je na sjednici SO Milići reizabrana na ovu funkciju.

Djak Sport Zvornik😊NOVA KOLEKCIJA😊
🔊DJECIJA PATIKA NIKE AIR MAX😊
📲Kompletnu ponudu mozete pogledati u nasoj poslovnici Karadjordjeva 1 (preko puta Fontane)

 – Kao što sam navela na sjednici Skupštine opštine i pored povećanih troškova zbog pandemije virusa korona, poslovali smo pozitivno oko 50.000 KM. Takođe, u prvom mom mandatu uspjeli smo da izmirimo zaostale plate radnicima. Što se tiče dugovanja za električnu energiju, kada sam stupila na dužnost u prvom mandatu, imali smo reprogram koji je iznosio 100.000 KM, i zatekla sam još jednu medijaciju u iznosu od 59.000 KM koja je isplaćena. Reprogram plaćamo redovno, a u tekućoj potrošnji, nismo imali duga jer smo redovno plaćali račune. U narednom periodu prioritet nam je nabavka sanitetskog vozila – kaže Sušićeva koja, osim što obavlja funkciju direktora radi i kao ljekar, čiji tim ima najviše pacijenata.

Vaš Shooter!

U domu zdravlja „Sveti Nikola“ Milići, trenutno su zaposlena 33 radnika na neodređeno radno vrijeme i jedan pripravnik, a šest timova porodične medicine pruža zdravstvene usluge za 5.056 osiguranika.

(Izvor: magic.ba)