Kućne čarolije Miće Jevtića – Drina u Zvorniku vođena sa klupe najvećim sportskim radnikom svih vremena poražena od Tekstilca

FUDBAL

Kućne čarolije Miće Jevtića – Drina u Zvorniku vođena sa klupe najvećim sportskim radnikom svih vremena poražena od Tekstilca

Možda smo nekome dosadni sa naslovima o Mići Jevtiću, ali svi koji su danas bili na stadionu i gledali meč Drine i Tekstilca znaju o čemu pišemo. Za devedeset minuta od Drine nismo vidjeli praktično ništa, ali to i ne treba da čudi ako se zna da je Mićo Jevtić jedini predsjednik kluba i trener vjerovatno u svim rangovima fudbala u BiH. Ekipa Drine je danas izgledala potpuno bezidejno i izgubljeno, a trener Mićo Jevtić je pola sata prije ulaska navijača otišao do kućice za rezervne fudbalere, nije izlazio na poluvremenu i ostao je još pola sata poslije završetka meča. Zbog čega? Ako ne može da se suoči sa kritikama i pohvalama onda posao trenera nije za njega, kao što iz mnogo razloga nije. 

Međutim nije Mićo Jevtić kriv, već oni koji mu pružaju podršku da radi šta hoće u klubu i preduzećima koja je doveo do propasti. Uprava u Drini ne postoji, mada će neki dušebrižnici reći da postoji i da se plate redovno isplaćuju. Posljednje skupštine kluba se više niko i ne sjeća, a Mićo se igra sa svima nama.

Znači da mu neko stoji iza leđa i da baš i ne haje na naše pisanje i povike sa tribina onih koji istinski vole Drinu. Ali ničija nije do zore gorjela.

Ekipa koja ima deset igrača sa strane mora puno bolje od devet bodova iz osam mečeva. Zbog toga Mićo odmah se smijeni i idi uživaj u penziji! Kupićemo ti štap za pecanje, evo obećavamo i idi uživaj negdje uz rijeku. 

U meču u kome je Tekstilac bio apsolutno bolji rival i napravio više izglednih prilika sve je riješeno u 49. minutu kada je nakon karambola u šesnaestercu domaćih lopta došla do Reljića koji je volej udarcem sa dvadesetak metara pogodio mrežu Drine.

Odličnu priliku su imali gosti i u 43. minutu kada je nakon kornera Ćorić sa pet metara pogodio prečku domaćeg gola. Sve vrijedno pomena na meču što su napravili domaći igrači su udarci Rakića u 12.minutu kada je pogodio spoljni dio mreže, te udarac Šarčevića u 61. minutu preko gola.

Ako i poslije ove blamaže Mićo ostane trener onda ništa više nema smisla i neko nas sve koji smo na stadionu svake subote pravi budalama.

(infobirac.net)