Sara Ćirković nastupa na turniru u Sarajevu

BORILAČKI SPORTOVI ZVORNIK

Sara Ćirković nastupa na turniru u Sarajevu

 

Sara Ćirković, članica Bokserskog kluba Obilić iz Zvornika nastupiće na Međunarodnom turniru Mustafa Hajrulahović Talijan, koji će biti održan u Sarajevu.

 – Na turniru će nastupiti takmičari iz 14 zemalja, a neke od njih su Austrija, Danska, Italija, Francuska, Vels, Mađarska, što dovoljno govori o snazi turnira. Sara će u svom prvom meču boksovati protiv reprezentativke Finske. Ovo je naš posljednji test pred Evropsko prvenstvo koje počinje 13. oktobra u Budvi – rekao nam je Mirko Ždralo, trener u BK Obilić.

Vaš Shooter!

On je dodao da je Sara u odličnoj formi što je i pokazala na nedavno održanoj Vojvođanskoj zlatnoj rukavici na kojoj je u finalu pobijedila reprezentativku Rusije i osvojila pehar za najbolju bokserku turnira.

 – Uvijek imamo velike ambicije, ali neće biti lako jer ovdje su svi došli sa istom namjerom, svi su već u formi za evropsko prvenstvo, i po broju zemalja učesnica ovo će biti mini evropsko prvenstvo. Nakon ovog turnira, direktno iz Sarajeva putujemo u Budvu, gdje ćemo provesti sav period do evropskog prvenstva, tj. dvije nedjelje ćemo u Budvi imati završne pripreme – istakao je Ždralo.

(infobirac.net)