Počeli Dani Srpske u Srbiji – Zvornik predstavlja slobodnu zonu

ZVORNIK

Počeli Dani Srpske u Srbiji – Zvornik predstavlja slobodnu zonu

 

U Privrednoj komori Srbije u Beogradu danas je održana konferencija „Investicioni potencijali Republike Srpske“ u okviru manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“.

Na konfrenciji su predstavljene slobodne zone u Gradišci, Prijedoru, Zvorniku i Trebinju, a ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vjekosalv Petričević govorio je o prednostima investiranja i poslovanja u Republici Srpskoj, te o novom zakonskom okviru podrške preduzetništvu.

Vaš Shooter!

Učesnicima konferencije obratili su se i predsjednik Vlade Srpske Radovan Višković, ministar finansija Srbije Siniša Mali, predsjednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, te direktor predstavništva Republike Srpske Mlađen Cicović.

„Dani Srpske u Srbiji“, koju Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji ove godine organizuje po deveti put, traju od 22. do 29. septembra 2021. godine. Manifestacije će biti organizovane u Beogradu, Novom Sadu, Кuševcu, Кraljevu, Šidu, Кragujevcu, Кikindi, Zrenjaninu, Sečnju, Nišu i Subotici.

Кompletan program možete pogledati ovdje:

http://predstavnistvorsbg.rs/pdf_dokumenti/2021/program_dana_srpske_2021.pdf?fbclid=IwAR1SSsBU7fe7n-QP9tLqOHCz4pY9tjIYW8HxYG5sNd-nQYCyDemd4ttSTTk

(infobirac.net)