U centru Srebrenice završena instalacija nove rasvjete

SREBRENICA

U centru Srebrenice završena instalacija nove rasvjete

 

Privode se kraju radovi na postavljanju ulične rasvjete u Srebrenici koja je zamijenjena novim stubovima sa led rasvjetom. Direkcija za izgradnju i razvoj opštine Srebrenica aplicirala je za projekat izgradnje nove ulične rasvjete u sklopu projekta izgradnje mira PRO-Budućnost, kojeg provodi humanitarna organizacija Catholic Relief Services (CRS) uz podršku Američke agencija za međunarodni razvoj (USAID).

 – Projektom je predviđeno da se postojeći stubovi zamijene sa 29 ukrasnih stubova od ekstrudiranih aluminijumskih profila dužine 4 metra, sa trostrukom lirom i tri kugle sa visoko efikasnim LED svjetiljkama od 40 vati, koje zadovoljavaju ekološke zahtjeve od svjetlosnog zagađenja – rečeno je ranije iz Direkcija za izgradnju i razvoj.

Vaš Shooter!

Nova rasvjeta je postavljena na Trg Mihajla Bjelakovića, ulici Srebreničkog odreda, Vase Jovanovića, kružni tok ispred motela „ Alić“ i u ulici 27. juli.

Dragi naši, kod nas možete iznajmiti autobuse za vanlinijski prevoz kapaciteta od 19 do 57 mjesta…Putujte udobno i sigurno na sve destinacije…Vaše je samo da kažete vrijeme polaska i destinaciju, sve ostalo je naša briga…Vaš EP oil!

(Izvor: FB Esrebrenica)