Šetići: Lišen slobode nakon što je srušio kapiju autom pa okupljenima u dvorištu upućivao prijetnje

CRNA HRONIKA ZVORNIK

Šetići: Lišen slobode nakon što je srušio kapiju autom pa okupljenima u dvorištu upućivao prijetnje

 

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, dana 12.9.2021. godine oko 16,15 časova lišili su slobode lice A.J. iz Zvornika, jer je prijavljeno je da je u mjestu Šetići, Grad Zvornik, lice A.J. dana 12.9.2021. godine oko 15,30 časova, putničkim motornim vozilom marke „volksvagen“ udarilo u kapiju i nasilno ušlo u dvorište porodične kuće oštećenog S.S. te upućivalo prijetnje prisutnim licima koji su se našli na pomenutom mjestu, saopšteno je iz PU Zvornik.

 – Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik, koji su prijavljenog A.J. zatekli u dvorištu porodične kuće lica S.S. Lice A.J. je istog dana oko 16,15 časova lišeno slobode  na osnovu člana 204. Zakona o krivičnom postupku Republike Srpske i kriminalistički obrađeno u prostorijama Policijske uprave Zvornik – stoji u saopštenju.

Dragi naši, kod nas možete iznajmiti autobuse za vanlinijski prevoz kapaciteta od 19 do 57 mjesta…Putujte udobno i sigurno na sve destinacije…Vaše je samo da kažete vrijeme polaska i destinaciju, sve ostalo je naša briga…Vaš EP oil!

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, kao i Republičko javno tužilaštvo Republike Srpske. U toku je rad na dokumentovanju predmeta, a nakon čega će se nadležno tužilaštvo izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela.

(infobirac.net)

FOTO: PU Zvornik, ilustracija – arhiv