U saobraćajnoj nezgodi u Tršiću jedno lice izgubilo život

CRNA HRONIKA ZVORNIK

U saobraćajnoj nezgodi u Tršiću jedno lice izgubilo život

 

Policijskoj stanici Кozluk prijavljeno je da se 17.8.2021. godine oko 21.00 časova, na magistralnom putu Bijeljina – Zvornik u mjestu Tršić, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestovali vatrogasno vozilo marke „mahindra“ i pješak koji je smrtno stradao. Lice je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu Bijeljina, gdje će se izvršiti obdukcija, saopštili su iz PU Zvornik.

 – O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilašta Bijeljina. Policijski službenici Policijske stanice Кozluk će protiv vozača A.S. podnijeti Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ – stoji u saopštenju.

Bazeni Bridge!

Apelujemo na građane – pješake, da koriste reflektujuće fluorescentne prsluke prilikom kretanja kolovozom u uslovima lošeg osvjetljenja, kao i da se kreću uz krajnju ivicu kolovoza, te da koriste baterijske lampe ili drugi vid osvjetljenja kako bi bili što uočljiviji ostalim učesnicima u saobraćaju, a sve u cilju postizanja veće bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju.

Euro Petrol Oil saobraća svakodnevno na liniji Bijeljina-Budva preko Zvornika,Vlasenice, Sokoca, Foče, Trebinja, Herceg Novog, Kotora, Tivta do Budve.
Polazak iz Bijeljine je u 17:45 h, a iz Zvornika u 19:00h.

(infobirac.net)